ELA Skogsservice AB  - Skogsbruk, Skogsvård

Om oss

Affärside´

ELA Skogsservice AB skall erbjuda förstklassiga skogstjänster som kan konkurrera både vad det gäller kvalitet och ett prismässigt erbjudande.

  • Företaget ska erbjuda tjänster i alla skogliga frågor.
  • Varje uppdrag ska kvalificera till nästa.

Styrelsen

Styrelsen består av fyra ledamöter. Ordförande är Lars Järnland. 

  • Lars Järnland (ordf.)
  • Göran Andersson
  • Tomas Andersson
  • Anders Lundmark

Certifiering - SMF Certifiering AB

ELA Skogsservice - Certifikat

ELA Skogsservice AB är ansluten till SMF Certifiering AB och har accepterat att följa och bedriva verksamheten i sitt företag i enlighet med gällande Tekniska Dokument från Svenska PEFC som uppfyller kraven från Europeiska PEFC.

Certifikat >

 

Historik

ELA Skogsservice AB har varit verksamt i Kindaskogarna sedan tidigt 60-tal. Namnet har sitt ursprung ifrån Elisabeth och Lennart Andersson. De första tjugo åren körde Lennart Andersson själv med skotare och utförde diverse skogstjänster. Idag är vi 22 st plus några underentreprenörer. Vi har 9 st skördare, 9 st skotare och två markberedare.

Idag drivs företaget av Tomas Andersson, Anders Lundmark och Göran Andersson, som är aktiva i den dagliga driften. Vi har ytterligare hjälp och stöttning av vår styrelse där förutom ovanstående även Lars Järnland ingår. Sedan starten har företaget utvecklats i jämn takt och idag är det ett 23 anställda med 20 maskiner. Vi finns i Kisa och arbetar främst i skogarna i Östergötland.

Våra kunder

Holmen Samarbetspartner

Skogstjänst - Samarbetspartner

Södra Skogsägarna - Samarbetspartner